HTML

MindenAmitSzeretek

Chiao todos /mindenki/ !!!! Egyenlőre még nem tom, hogy mi lesz ebből a blogból....majd kiderül... ;) Egy pici előzetes azért :D : -motorok -biciglik -versek -és végül, de nem utolsó sorban minden ami éppen eszembe jut :)

Friss topikok

  • MattH: Pár javítás: Nem Ballon hanem Bállon! (unicum lenne) Orany = Arany Ászok sör Ajándok= ajándék ... (2010.04.15. 21:05) Bicajos szótár
  • Angel: Na ezt nálatok remekül lehet tesztelni :D (2008.03.31. 09:19) Az alkoholfogyasztás tudományos jellemzése
  • Benji: Hát ez kurva jó...nekem tetszik, nagyon sok a valóságtartalma.... nemem vannak roma /nem cigány te... (2008.01.02. 23:09) Gondolkozz, és fejlődj...
  • Mariett: Sajnos nem nagyon...Még mindig éber kómában van.Most otthon gyógyulgat,demajd újra kerül vissza pe... (2007.09.17. 00:43) SEGÍTSETEK ÁDÁMNAK!!!!

2007.12.01. 01:10 NKrisz

Gondolkozz, és fejlődj...

Tisztelet a kivételeknek, a törekvő normális romáknak, akik tényleg szeretnének valakik lenni! Ez a levél a többi haszontalan, mást megalázó és kihasználó cigánynak szól. Márha egyátalán tudnak olvasni, és ennek az elolvasása után kicsit elgondolkodnak. Ez nem rasszizmus, csak vélemény.

DE

 

 

Utállak!!

Ez az ÉN véleményem.
Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.
Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet.
A feleségemet molesztálod.
Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak.
Benne leszek a tévében, hogy rasszista vagyok. Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled.
Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el. Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.
A
jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.
Te nem felfelé fejlődsz, mint mindneki, hanem visszafelé, lassan már az Australopithecus szintjét sem éred el. Folyamatosan
segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a segélyt látod.
20.000 Ft-ig bűntetlenül lophatsz? Mert megélhetéshez kell? Akkor ez azt jelenti, hogy mindneki lopjon, mert úgysem bűntetik?! Ha az én gyermekem, vagy bárki más esetleg a boltban elemelne egy 15 Ft-os cukrot, azért már kapásból feljelentés van. De ha ti csináljátok azt, akkor az természetes. Milyen ország az, ahol félni és unorodni kell tőletek?! Pofátlanul már a fél éves (!) gyereked is lop, és ez nem kitalálás.  Nem
is akarsz több lenni, mint ami vagy:
Cigány.

 



Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!



Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta. Én őket
hívom romának. És elismerem őket. És szívesen dolgozom velük. Velük közösen összefogva létre lehetne hozni egy ,,normális" Magyarországot, ahol nem kell tőletek rettegni.
De téged
megvetlek.
Azt akarom, hogy elmenj!

videa.hu/play.php

1 komment

Címkék: roma fejlődés


A bejegyzés trackback címe:

https://nkrisz.blog.hu/api/trackback/id/tr69256820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benji 2008.01.02. 23:09:20

Hát ez kurva jó...nekem tetszik, nagyon sok a valóságtartalma.... nemem vannak roma /nem cigány tessék figyelni a kettő közötti különbségre/ alkalmazottaim, akik érettségivel rendelkeznek, és kulturáltak....és SZÍVESEN DOLGOZOK ÉS VAGYOK VELÜK.
süti beállítások módosítása